برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.
Bisco    /    باندینگ

باندینگ بیسکو Bisco - All Bond 3

  • محصول کمپانی بیسکو آمریکا
  • تاریخ انقضا: 2026/04
  • عرضه به صورت اجزا A,B (هر کدام یک بطری 6 میلی لیتری) 
  • باندینگ نسل چهار بیسکو
  • تکنولوژی موفق Bisco در تولید باندینگ نسل چهارم تکامل یافته و All-Bond 3 را با مزایای منحصربه فرد عرضه نموده است.
  • All Bond 3 کاربرد آسانتری داشته و باندینگ قوی تر و با عمر طولانی تری را نسبت به قبل تضمین می‌کند.
موجود در انبار
ارسال فوری در اولین روز کاری
11,400,0001140000013%
9,900,000
توضیحات

آل باند 3 بیسکو (All Bond 3 Bisco)

باندینگ 3 Bisco محصول کمپانی بیسکو آمریکاست که مانند دیگر باندینگ‌های این شرکت (All Bond Universal)، کیفیت بسیار بالایی دارد و با برخورداری از ویژگی هایی زیر، از تمامی ادهزیو‌های نسل قبلی خود، اتصال قوی‌تر و بادوام‌تری را تضمین می‌کند. 

این باندینگ با مونومرهایی با پیوند عرضی بالا، فرموله شده و خاصیت آب‌گریز (هیدروفوب) دارد که باعث افزایش دوام اتصال می‌شودرزین ALL-BOND 3 نیز رزینی آب‌گریز، رادیواُپک و دارای فیلر است. رادیواُپَسیتی این رزین موجب مشخص شدن مرز ترمیم در رادیوگرافی می‌شود و خطر تشخیص اشتباه پوسیدگی را کاهش می‌دهد. این رزین فاقد HEMA است، که نبود آن در لایه باند مزیتی مطلوب محسوب می‌شود، چرا که باعث کاهش جذب آب و افزایش پایداری اتصال می‌گردد.

ویژگی‌های کلیدی:

  • سازگاری با انواع مواد رزینی و سمان‌ها
  • قدرت باند بالا به عاج و مینا
  • تکنیک کاربرد آسان
  • حساسیت تکنیکی کم

باندینگ Bisco - All Bond 3 یک سیستم ادهزیو توتال-اچ دو جزئی است که برای ایجاد پیوند قوی بین ساختار دندان و مواد ترمیمی طراحی شده است. این محصول در ترمیم‌های مستقیم و غیرمستقیم کاربرد دارد و با ترکیب پرایمر و ادهزیو، یک لایه هیبرید مستحکم ایجاد می‌کند که باعث افزایش قدرت باند و کاهش ریزنشت می‌شود. All Bond 3 با اکثر مواد رزینی و سمان‌ها سازگار است و برای کاهش حساسیت پس از درمان طراحی شده است.

ترکیبات اصلی All Bond 3 

All Bond 3 از دو جزء اصلی تشکیل شده است:

  • بطری A: حاوی پرایمر با ترکیبات اصلی BPDM، HEMA و استون
  • بطری B: شامل ادهزیو با ترکیبات Bis-GMA و TEGDMA

BPDM و HEMA نفوذپذیری را افزایش داده و با کلاژن عاج پیوند برقرار می‌کنند. Bis-GMA و TEGDMA لایه ادهزیو را تشکیل می‌دهند که پس از پلیمریزاسیون، اتصال محکمی با مواد ترمیمی ایجاد می‌کند.

آل باند3 Bisco با طیف وسیعی از مواد ترمیمی سازگار است، از جمله: کامپوزیت‌های نوری و دوال کیور، سرامیک‌ها، زیرکونیا، سمان‌های رزینی و آمالگام‌های باند شونده. پیشنهاد می‌شود برای بهترین نتیجه و سازگاری از سمان‌های رزینی لایت کیور و دوال کیور بیسکو استفاده کنید.

تعمیر رستوریشن‌های شکسته با All bond 3

برای تعمیر رستوریشن‌های شکسته با All Bond 3:

  1. سطح را سندبلاست کنید یا با فرز الماسی خشن آماده کنید.
  2. در صورت وجود سرامیک، از اسید هیدروفلوریک و سایلن استفاده کنید.
  3. All Bond 3 را طبق دستورالعمل استاندارد اعمال کنید.
  4. از کامپوزیت سازگار برای تعمیر استفاده کنید. 

تکنیک های پیشنهادی برای استفاده بهینه‌تر از آل باند 3 - All bond 3 Bisco

تکنیک باندینگ مرطوب

تکنیک اعمال چندلایه

تکنیک تبخیر حلال

تکنیک لایت کیورینگ مناسب

تکنیک لایه‌گذاری در ترمیم‌های عمیق

    هرآنچه درباره All Bond 3 Bisco باید بدانیم:

    • فرمول جدید All-Bond 3 دارای اتانول بوده و در نتیجه استفاده آن را ساده تر و تعداد لایه های مورد نیاز باندینگ را کاهش داده است.
    • سیستم این باندینگ با افزایش آب گریزی و عدم جذب آب (Hydrophobic)، طول عمر باندینگ را افزایش داده است.
    • All Bond 3 با کلیه مواد اعم از لایت کیور،دوال کیور و سلف کیور باند میکرو مکانیکال برقرار نموده و سازگار است.
    • به خوبی روی دندان را می پوشاند و پس از نور کیور، سطحی براق به جا می گذارد.
    • All Bond 3 را را می توان با و بدون اسید فسفریک برای فرآیندهای پیوند مستقیم استفاده کرد.
    • چه در یک تکنیک سلف اچ استفاده شود و چه در روش توتال اچ، دو لایه چسب و سپس خشک شدن در هوا مورد نیاز است.
    • زمان لایت کیورینگ 10 ثانیه است.
    • هنگام باندینگ ترمیم های غیرمستقیم، چسب باید روی سطح داخلی ترمیم زده شود و نور کیور شود.
    • آل باند 3 می‌تواند برای سیل کردن عاج قبل از پروسه‌های بلیچینگ استفاده شود. این کار می‌تواند حساسیت حین و پس از بلیچینگ را کاهش دهد.
    • All Bond 3 با تکنیک سلف کیور سازگار است.


    FAQ (سوالات متداول) 

    1. آیا All Bond 3 نیاز به اچینگ جداگانه دارد؟

    بله، All Bond 3 یک سیستم توتال-اچ است و نیاز به اچینگ جداگانه با اسید فسفریک دارد. این مرحله برای ایجاد یک باند قوی ضروری است.

    2. تفاوت اصلی All Bond 3 با نسخه‌های قبلی چیست؟

    All Bond 3 نسبت به نسخه‌های قبلی دارای مزایایی مانند: قدرت باند بیشتر، حساسیت تکنیکی کمتر، سازگاری بهتر با انواع مواد ترمیمی و کاهش حساسیت پس از درمان است.

    3. آل باند 3 بیسکو برای ترمیم‌های عمیق مناسب است؟

    بله، All Bond 3 برای ترمیم‌های عمیق مناسب است. در این موارد، توصیه می‌شود از تکنیک باندینگ مرطوب استفاده شود تا از حساسیت پس از درمان جلوگیری شود.

    4. آیا All Bond 3 گواهی‌های بین‌المللی کیفیت را دارد؟

    بله، All Bond 3 تاییدیه‌های لازم از سازمان‌های نظارتی دندانپزشکی را دارد. دارای گواهی‌های FDA و CE است و مطابق با استانداردهای ISO 13485 تولید می‌شود. این محصول به طور گسترده در جامعه دندانپزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد و از نظر کیفیت و ایمنی مورد تایید است.

    5. این باندینگ به صورت آنلاین یا از طریق نمایندگی‌های خاصی قابل خرید است؟

    باندینگ Bisco- All Bond 3 از طریق فروشگاه‌های آنلاین معتبر و نمایندگی‌های تخصصی تجهیزات دندانپزشکی قابل خریداری است. برای اطمینان از خرید محصول اصلی و با کیفیت، توصیه می‌شود که از وب‌سایت‌های معتبر مانند دنیا کالای سینا که نماینده انحصاری محصولات بیسکو در ایران است، خرید کنید.

    این باندینگ با مونومرهایی با پیوند عرضی بالا، فرموله شده و خاصیتی آب‌گریز (هیدروفوب) دارد که باعث افزایش دوام اتصال می‌شود. رزین ALL-BOND 3 نیز رزینی آب‌گریز، رادیواُپک و دارای فیلر است. رادیواُپَسیتی این رزین موجب مشخص شدن مرز ترمیم در رادیوگرافی می‌شود و خطر تشخیص اشتباه پوسیدگی را کاهش می‌دهد. این رزین فاقد HEMA است، که نبود آن در لایه باند مزیتی مطلوب محسوب می‌شود، چرا که باعث کاهش جذب آب و افزایش پایداری اتصال می‌گردد.

    موارد مصرف:

    1. ترمیم‌های مستقیم کامپوزیتی

    2. ساخت کور کامپوزیتی

    3. ترمیم‌های غیرمستقیم (فلزی، کامپوزیتی، آلومینا/زیرکونیا، پرسلن و لیتیوم دی‌سیلیکات)

    4. باندینگ پست‌های اندودنتیک

    5. ترمیم ترمیم‌های پرسلنی یا لیتیوم دی‌سیلیکات

    6. ترمیم پرسلن فیوز شده به فلز (PFM)

    7. ترمیم پرسلن فیوز شده به زیرکونیا یا آلومینا

    8. ترمیم کامپوزیت‌های قدیمی یا غیرمستقیم

    9. حساسیت‌زدایی ناحیه آماده‌سازی‌شده قبل از ترمیم موقتی یا درزگیری فوری عاج

    10. حساسیت‌زدایی ریشه‌های اکسپوز ‌شده

    هشدارها:

    از تماس به داخل چشم خودداری شود. در صورت تماس باندینگ ALL-BOND 3 با چشم، بلافاصله با مقدار زیادی آب شست‌وشو داده و به پزشک مراجعه نمایید. هنگام استفاده از باندینگ‌های دندانی، آلودگی با بزاق می‌تواند اتصال به عاج را به‌طور جدی مختل کند.

    اسید فسفریک موجود در ماده اچ‌کننده (etchant) تحریک‌کننده‌ی شدید چشم و پوست است. در صورتی که این ماده به مدت طولانی روی پوست یا مخاط باقی بماند، ممکن است منجر به آسیب شود. اگر به‌طور تصادفی وارد چشم شود، فوراً با مقدار زیادی آب شست‌وشو داده و سریعاً به پزشک مراجعه شود. در صورت تماس با سایر بافت‌ها، بلافاصله با آب فراوان به‌مدت چند دقیقه شست‌وشو دهید.

    بسیار قابل اشتعال است.

    احتیاط‌ها:

    آلودگی متقاطع: این محصول ممکن است شامل اجزایی باشد که تنها برای یک‌بار مصرف طراحی شده‌اند. اجزای تک‌دوز مصرف‌شده یا آلوده و لوازم جانبی مرتبط را دور بیندازید. از شست‌وشو، ضدعفونی یا استفاده‌ مجدد آن‌ها خودداری نمایید.

    اقدامات احتیاطی:

    پیش از استفاده، به دستورالعمل‌های خاص نگهداری محصول مراجعه نمایید تا اطلاعات کامل دریافت شود.

    ALL-BOND 3 یک ماده دوال کیور است. بلافاصله پس از ریختن باندینگ در میکسینگ ول، آن را استفاده کرده و از نور محیط محافظت نمایید.

    از تماس با پوست خودداری کنید؛ رزین‌های (مت)اکریلات پلیمرایز نشده ممکن است در افراد حساس، موجب بروز واکنش‌های پوستی شوند. در صورت تماس با پوست، محل را با آب و صابون شستشو دهید.

    استفاده از عینک محافظ برای بیمار و تیم درمان توصیه می‌شود.

    خشک نبودن ناحیه مورد نظر موجب تبخیر ناقص حلال شده و می‌تواند منجر به کاهش قدرت باند و ایجاد حساسیت پس از درمان شود.

    تجمع بیش از حد باندینگ ممکن است مانع از قرارگیری صحیح ترمیم نهایی گردد.

    برای اطلاع از تاریخ انقضای دقیق، برچسب روی بطریها را بررسی نمایید.

    برگه ایمنی (Safety Data Sheet) در صورت درخواست در دسترس است.

    برگه ایمنی در وب‌سایت www.bisco.com نیز موجود است.

    دستورالعمل استفاده (Instructions for Use) در صورت درخواست در دسترس است.

    دستورالعمل استفاده در وب‌سایت www.bisco.com نیز موجود است.

    دستورالعمل استفاده:

    ۱. برای ترمیم‌های مستقیم کامپوزیتی

    ۲. برای ساخت کور کامپوزیتی:

    1) سطح آماده‌سازی‌شده را به مدت ۱۵ ثانیه با اسید فسفریک اچ کرده و سپس کاملاً شست‌وشو دهید.

    2) آب اضافی را با ساکشن حذف کنید، به‌طوری که سطح دندان همچنان مرطوب قابل مشاهده باقی بماند.

    3) تعداد مساوی از قطرات ALL-BOND 3 بخش A و B (به نسبت 1:1) را در میکسینگ ول بریزید.

    4) با استفاده از برس، باندینگ را به‌مدت ۵ ثانیه مخلوط کنید.

    5) ۱ تا ۲ لایه از باندینگ را با حرکت ملایم و به ‌صورت یکنواخت روی کل سطح آماده‌شده دندان به‌مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه اعمال نمایید.

    6) به‌آرامی و از فاصله ۵ سانتی‌متری به‌مدت ۵ ثانیه هوا بگیرید تا دیگر حرکتی از باندینگ دیده نشود. سپس حداقل به‌ مدت ۱۰ ثانیه سطح را کاملاً خشک کنید. سطح باید براق به‌نظر برسد؛ در غیر این صورت، یک یا چند لایه اضافی از ALL-BOND 3 اعمال کرده و مرحله ۵ را تکرار نمایید.

    7) (اختیاری) به مدت ۱۰ ثانیه لایت کیور کنید.

    8) (اختیاری) یک لایه نازک از رزین رادیواُپک ALL-BOND 3 را اعمال کنید. در صورت نیاز، با هوا نازک کنید و به‌ مدت ۱۰ ثانیه لایت کیور نمایید.

    9) سپس با کارگذاری ماده ترمیمی ادامه دهید.

    ۳. آماده‌سازی دندان در ترمیم‌های غیرمستقیم (فلزی، کامپوزیتی، آلومینا/زیرکونیا، پرسلن و لیتیوم دی‌سیلیکات):

    1) سطح آماده‌سازی‌شده دندان را با استفاده از اسید فسفریک به مدت ۱۵ ثانیه اچ کرده و سپس کاملاً شست‌وشو دهید.

    2) آب اضافی را با ساکشن حذف کنید، به‌نحوی که سطح دندان مرطوب قابل مشاهده باقی بماند.

    3) مقادیر مساوی از قطرات ALL-BOND 3 بخش A و B (به نسبت 1:1) را در میکسینگ ول بریزید.

    4) با استفاده از یک برس، به ‌مدت ۵ ثانیه مخلوط کنید.

    5) ۱ تا ۲ لایه از چسب را با حرکت ملایم و یکنواخت به‌مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه روی تمام سطح آماده‌شده دندان اعمال کنید.

    6) از فاصله ۵ سانتی‌متر به ‌آرامی ۵ ثانیه با هوا خشک کنید تا حرکت قابل مشاهده‌ای از ماده باقی نماند، سپس به‌مدت حداقل ۱۰ ثانیه کاملاً خشک کنید. سطح باید درخشان / براق به‌نظر برسد؛ در غیر این صورت، لایه‌های اضافی از ALL-BOND 3 اعمال کرده و مرحله ۵ را تکرار کنید.

    7) (اختیاری) به مدت ۱۰ ثانیه لایت کیور کنید.

    8) با انجام مراحل سمان‌گذاری ادامه دهید.

    آماده‌سازی ترمیم‌های غیرمستقیم:

    برای ترمیم‌های غیرمستقیم فلزی یا کامپوزیتی و آلومینا/زیرکونیا:

    1) سطح داخلی ترمیم را طبق دستورالعمل‌های ارائه شده توسط لابراتوآر آماده کنید.

    2) مقادیر مساوی از قطرات ALL-BOND 3 بخش A و B (به نسبت 1:1) را در میکسینگ ول بریزید.

    3) با استفاده از یک برس، به مدت ۵ ثانیه خوب مخلوط کنید.

    4) یک لایه از ALL-BOND 3 را روی سطح چسبانده شده ترمیم اعمال کنید. (به عنوان جایگزین، می‌توان از Z-PRIME Plus روی ترمیم استفاده کرد)

    5) کاملاً با جریان هوا خشک شود.

    6) (اختیاری) به مدت ۱۰ ثانیه لایت کیور کنید.

    برای ترمیم‌های تمام سرامیکی:

    نکته مهم: از آنجایی که سرامیک‌های مختلف به روشهای سطحی متفاوتی نیاز دارند، برای دستورالعمل‌های مناسب روشهای سطحی داخلی با لابراتوآر تماس بگیرید.

    1) اگر لابراتوآر استفاده از سایلن را توصیه کرد، یک لایه نازک سایلن، مانند BIS-SILANE یا PORCELAIN PRIMER را روی سطح داخلی اعمال کنید و ۳۰ ثانیه صبر کنید. با جریان هوا خشک کنید. توجه: سطح پرسلن هیچ تفاوتی با قبل از استفاده از BIS-SILANE یا PORCELAIN PRIMER نخواهد داشت.

    2) مقادیر مساوی از قطرات ALL-BOND 3 بخش A و B (به نسبت 1:1) را در میکسینگ ول بریزید.

    3) با استفاده از یک برس، به مدت ۵ ثانیه خوب مخلوط کنید.

    4) یک لایه از ALL-BOND 3 را روی سطح چسبانده شده ترمیم اعمال کنید. (به عنوان جایگزین، می‌توان از PORCELAIN

    5) BONDING RESIN روی ترمیم استفاده کرد).

    6) کاملاً با جریان هوا خشک شود.

    7) (اختیاری) به مدت ۱۰ ثانیه لایت کیور کنید.

    ۴. برای باندینگ پست اندودنتیک:

    1) پست و فضای پست را طبق دستورالعمل سازنده آماده کنید.

    2) کانال را با استفاده از اسید فسفریک به مدت ۱۵ ثانیه اچ کنید. کاملاً شست‌وشو دهید و آب اضافی را با یک فشار ملایم هوا و نوک کاغذی حذف کنید تا هرگونه آب جمع شده از کانال خارج شود.

    3) مقادیر مساوی از قطرات ALL-BOND 3 بخش A و B (به نسبت 1:1) را در میکسینگ ول بریزید.

    4) با استفاده از یک برس، به مدت ۵ ثانیه خوب مخلوط کنید.

    5) با یک برس اندودنتیک، ۱ تا ۲ لایه از ALL-BOND 3 را داخل کانال اعمال کنید. مواد اضافی جمع شده را با نوک کاغذی و مکش آرام حذف کنید. سپس با جریان ملایم هوا خشک کنید تا کاملاً خشک شود.

    6) توجه: مرحله نوک کاغذی برای از بین بردن هرگونه چسب جمع شده مهم است تا هیچ گونه تداخلی در قرارگیری کامل پست ایجاد نشود.

    7) یک لایه از ALL-BOND 3 را روی پست اعمال کنید و با جریان هوا خشک کنید.

    8) (اختیاری) به مدت ۱۰ ثانیه لایت کیور کنید.

    9) طبق دستورالعمل سازنده، سمان‌گذاری پست را ادامه دهید.

    ۵. ترمیم ترمیم‌های پرسلنی یا لیتیوم دی سیلیکات:

    1) ناحیه مورد نظر برای ترمیم را ایزوله کنید.

    2) مینا را بردارید و پرسلن اطراف ناحیه مورد نظر را با زاویه ۴۵ درجه شیب دهید. کل ناحیه را سندبلاست کنید یا با یک فرز الماسی درشت سایش دهید. با آب شست‌وشو دهید و با جریان هوا خشک کنید.

    3) ژل محافظ را روی پرسلن یا بافت لثه‌ای که ممکن است اکسپوز شود قرار دهید تا از نواحی که اچینگ مطلوب نیست محافظت شود.

    4) ژل اچینگ پرسلن (9.5% HF) را به مدت ۹۰ ثانیه روی سطح پرسلن خشک اعمال کنید. در طول کل فرآیند، محل اچینگ را مشاهده کنید. ژل اچینگ پرسلن را ساکشن کنید، سپس با مقدار زیادی آب شست‌وشو دهید و با جریان هوا خشک کنید. سطح اچینگ شده باید کدر و یخ زده به نظر برسد.

    5) پرسلن اچینگ شده را با استفاده از UNI-ETCH تمیز کنید و به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید تا هرگونه نمکی از بین برود. کاملاً با آب شست‌وشو دهید و خشک کنید.

    6) یک لایه نازک از BIS-SILANE یا PORCELAIN PRIMER را روی سطح پرسلن اچ شده بمالید و اجازه دهید ۳۰ ثانیه بماند. با جریان هوا (گرم) خشک کنید.

    7) یک لایه از رزین ALL-BOND 3 یا PORCELAIN BONDING RESIN، خشک یا رقیق شده با هوا، اعمال کنید.

    8) ترمیم را با استفاده از یک کامپوزیت میکروهیبرید (مثلاً ÆLITE™ All-Purpose Body) تکمیل کنید و پرداخت/پالیش بزنید.

    ۶. ترمیم پرسلن جوش خورده به فلز (PFM):

    1) ناحیه مورد ترمیم را ایزوله کنید.

    2) مینا را بردارید و پرسلن اطراف ناحیه مورد نظر را با زاویه ۴۵ درجه شیب دهید. کل ناحیه را سندبلاست کنید یا با یک فرز الماسی درشت سایش دهید. با آب شست‌وشو دهید و با جریان هوا خشک کنید.

    3) ژل محافظ را روی بافت لثه و فلزی که ممکن است اکسپوز شده باشد قرار دهید تا از مناطقی که اچینگ مطلوب نیست محافظت شود.

    4) ژل اچینگ پرسلن (9.5% HF) را به مدت ۹۰ ثانیه روی سطح پرسلن خشک اعمال کنید. در طول کل مراحل، محل اچینگ را مشاهده کنید. ژل اچینگ پرسلن را ساکشن کنید، سپس با مقدار زیادی آب شست‌وشو دهید و با جریان هوا خشک کنید. سطح اچینگ شده باید کدر و یخ زده به نظر برسد.

    5) پرسلن اچینگ شده را با استفاده از اسیدفسفریک تمیز کنید و به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید تا هرگونه نمکی از بین برود. کاملاً با آب شست‌وشو دهید و خشک کنید.

    6) یک لایه نازک از BIS-SILANE یا PORCELAIN PRIMER را روی سطح پرسلن اچ شده اعمال کنید و اجازه دهید ۳۰ ثانیه بماند. با جریان هوا (گرم) خشک کنید.

    7) ۱ تا ۲ لایه از Z-PRIME Plus یا ALL-BOND 3 را روی فلز اکسپوز شده بمالید و با جریان هوا به مدت ۳ تا ۵ ثانیه خشک کنید.

    8) بطری‌های بیس و کاتالیست OPAQUER را قبل از استفاده خوب تکان دهید. یک قطره از هر یک از بیس و کاتالیست را روی میکسینگ ول بریزید و مخلوط کنید. یک لایه نازک از OPAQUER را فقط روی سطح فلز اعمال کنید و اجازه دهید خود به خود خشک شود یا به مدت ۵ ثانیه با نور خشک شود.

    9) یک لایه از رزین ALL-BOND 3 یا PORCELAIN BONDING RESIN، خشک یا رقیق شده با هوا، اعمال کنید.

    10) ترمیم را با استفاده از یک کامپوزیت میکروهیبرید (مثلاً ÆLITE All-Purpose Body) تکمیل کنید و پرداخت/پولیش کنید.

    ۷. ترمیم پرسلن جوش خورده به زیرکونیا/آلومینا:

    1) ناحیه مورد ترمیم را ایزوله کنید.

    2) مینا را بردارید و پرسلن اطراف ناحیه مورد نظر را با زاویه ۴۵ درجه شیب دهید. کل ناحیه را سندبلاست کنید یا با یک فرز الماسی درشت سایش دهید. با آب شست‌وشو دهید و با جریان هوا خشک کنید.

    3) ژل محافظ را روی بافت لثه و آلومینا/زیرکونیا که ممکن است اکسپوز شده باشند قرار دهید تا از مناطقی که اچینگ مطلوب نیست محافظت شود.

    4) ژل اچینگ پرسلن (9.5% HF) را به مدت ۹۰ ثانیه روی سطح پرسلن خشک اعمال کنید. در طول کل فرآیند، محل اچینگ را مشاهده کنید. ژل اچینگ پرسلن را ساکشن کنید، سپس با مقدار زیادی آب شست‌وشو دهید و با جریان هوا خشک کنید. سطح اچینگ شده باید کدر و یخ زده به نظر برسد.

    5) پرسلن اچینگ شده را با استفاده از اسیدفسفریک تمیز کنید و به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید تا هرگونه نمکی از بین برود. کاملاً با آب شست‌وشو دهید و خشک کنید.

    6) یک لایه نازک از BIS-SILANE یا PORCELAIN PRIMER را روی سطح پرسلن اچ شده اعمال کنید و اجازه دهید ۳۰ ثانیه بماند. با جریان هوا (گرم) خشک کنید.

    7) توصیه می‌شود: ۱ تا ۲ لایه از Z-PRIME Plus را روی زیرکونیا/آلومینای اکسپوز شده بمالید و با جریان هوا به مدت ۳ تا ۵ ثانیه خشک کنید.

    8) یک لایه از رزین ALL-BOND 3 یا PORCELAIN BONDING RESIN، خشک یا رقیق شده با هوا، روی پرسلن و زیرکونیا یا آلومینا اعمال کنید.

    9) ترمیم را با استفاده از یک کامپوزیت میکروهیبرید (مثلاً ÆLITE All-Purpose Body) تکمیل کنید و پرداخت/پالش دهید.

    ۸. ترمیم ترمیم‌های کامپوزیت قدیمی یا غیرمستقیم:

    1) ناحیه‌ای که باید ترمیم شود را ایزوله کنید.

    2) سطح کامپوزیت موجود را با استفاده از فشار هوا، نوک الماسی یا فرز بردارید و حاشیه‌های اطراف ناحیه‌ای که باید ترمیم شود را با زاویه ۴۵ درجه شیب دهید.

    3) کامپوزیت را با استفاده از اسیدفسفریک تمیز کنید و به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید. با آب شست‌وشو دهید و کاملاً خشک کنید.

    4) توصیه می‌شود: ۱ لایه از Z-PRIME Plus را اعمال کنید. با جریان هوا به مدت ۳ تا ۵ ثانیه خشک کنید.

    5) یک لایه نازک از رزین ALL-BOND 3 یا PORCELAIN BONDING RESIN ، خشک یا رقیق شده با هوا اعمال کنید.

    6) ترمیم را با استفاده از یک کامپوزیت میکروهیبرید (مثلاً ÆLITE All-Purpose Body) تکمیل کنید و پرداخت/پالیش کنید.

    ۹. برای حساسیت‌زدایی از آماده‌سازی‌ها قبل از آماده‌سازی موقت/سیل عاج فوری:

    1) آماده‌سازی را به مدت ۱۵ ثانیه با استفاده از اسیدفسفریک، اچ کنید و کاملاً با آب شست‌وشو دهید.

    2) آب اضافی را با استفاده از یک ساکشن حذف کنید و آماده‌سازی را به طور قابل مشاهده مرطوب نگه دارید.

    3) مقادیر مساوی از قطرات ALL-BOND 3 بخش A و B (به نسبت 1:1) را در میکسینگ ول بریزید.

    4) با استفاده از یک برس، به مدت ۵ ثانیه خوب مخلوط کنید.

    5) ۱ تا ۲ لایه از چسب را با حرکت ملایم و یکنواخت به‌ مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه روی تمام سطح آماده‌شده دندان اعمال کنید.

    6) از فاصله ۵ سانتی‌متر به ‌آرامی ۵ ثانیه با هوا خشک کنید تا حرکت قابل مشاهده‌ای از ماده باقی نماند، سپس به‌مدت حداقل ۱۰ ثانیه کاملاً خشک کنید. سطح باید درخشان/براق به‌نظر برسد؛ در غیر این صورت، لایه‌های اضافی از ALL-BOND 3 اعمال کرده و مرحله ۵ را تکرار کنید.

    7) توجه: BISCO توصیه می‌کند که لایه نازکی از رزین ALL-BOND 3؛ قبل از قالب‌گیری، رزین رادیواپک با ویسکوزیته پایین اعمال و لایت کیور شود. این مرحله باعث صاف شدن سطح آماده‌سازی، جلوگیری از آندرکاتها و اکسپوز احتمالی عاج در محل قرارگیری ترمیم در حین تمیز کردن سطح چسب با فشار هوا یا پولیش می‌شود.

    8) به مدت ۱۰ ثانیه لایت کیور کنید.

    9) لایه ممانعت شده توسط اکسیژن (O.I.L) را با یک گلوله پنبه

    ادامه مطلب
    جزئیات محصول
    10100001
    کشور تولیدکننده
    آمریکا
    حجم (Ml)
    2x6
    پلیمرایزیشن
    دوال کیور
    مونومر MDP
    ندارد
    قدرت باند
    Dentin 45Mpa- Enamel 28Mpa
    Film Thickness
    50-10μm
    نسل باندینگ
    باندینگ نسل چهار
    تکنیک اچ
    توتال اچ
    اصالت کالا
    اصل
    0
    محصول کمپانی بیسکو آمریکا قیمت: 1,100,000 تومان به علت موجودی محدود این محصول، لطفا "ثبت سفارش" را انجام دهید، جهت پرداخت با شما تماس خواهیم گرفت. تاریخ انقضا: 2027/01 حجم سرنگ: 5 میلی گرم semi-gel برای اچ...
    1,100,000
    محصول کمپانی بیسکو آمریکا تاریخ انقضا: 2026/03 حجم سرنگ 5 میلی گرمی ایده آل برای اچ کردن به صورت selective Etch برای اچ کردن لبه های مینایی هنگام کاربرد باندینگ های سلف اچ اسید فسفریک 35 % بیسکو به صورت gel...
    800,0001,100,000 تومان
    محصول کمپانی بیسکو آمریکا تاریخ انقضا: 2026/03 حجم سرنگ: 5 میل اسید فسفریک 32 % که به صورت semi gel تهیه شده، تنها اسید فسفریکی است که حاوی (بنزال کونیوم کلوراید) BAC بوده و به اسید فسفریک خاصیت آنتی باکتریال...
    30,000,000
    محصول کمپانی بیسکو آمریکا تاریخ انقضا اجزای کیت: All Bond 3: 2026/04 HF: 2026/09 Uni-Etch: 2026/09 Choice Tr: 2026/12 Choice Mb: 2027/01 Choice A1: 2026/10 Choice B1: 2026/11 Bis-Silane: 2026/09 Porcelain...

    حساب کاربری

    دسته بندی محصولات

    یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

    ورود به سیستم